Thy energinetværk

– så er du godt igang

Står du over for renoveringer i din bolig er du kommet til det rette sted. Thy energinetværk er din genvej til et vellykket projekt. Vi tilbyder uvildig rådgivning tilpasset dine behov.
Thy energinetværk består af syv virksomheder med hvert sit speciale inden for byggeriet. Fælles for alle seks virksomheder er vores erfaring med energioptimering i byggeriet generelt og særligt i forbindelse med renoveringer.

Mød de seks virksomheder i Thy energinetværk

Engko energirådgivning

Engko tilbyder professionel og uvildig energirådgivning for private og virksomheder. Engko ejes af Jan Høilund Christensen, faglært tømrer og BedreBolig-rådgiver.

ELkontakten.

ELkontakten er en alsidig el-forretning, der tilbyder alt inden for elektriske installationer og salg af hvidevarer og el-artikler.

Kolby Murer

Koldby Murerfirma

Koldby Murerfirma laver totalløsninger inden for murerarbejde. Tag Koldby Murerfirma med på råd når du skal renoverer – vi tænker på energien.

Thisted Tømrer & Snedkerforretning

Thisted Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Hos Thisted Tømrer- og Snedkerforretning A/S har vi specialiseret os i energioptimering hos private i forbindelse med renovering og boligforbedringer.

Thy Isolering

Thy Isolering er specialister i indblæsning af isolering i hulmure, på lofter og i gulv og bjælkelag. Efterisolering er en nem måde at spare varme og penge på.

Thy VVS

Thy VVS har deres daglige base i Thisted, men har hele Danmark som arbejdsplads. De har stor ekspertise i at hjælpe både private og erhvervskunder.

Vil du vide mere? Kontakt Thy energinetværk allerede i dag og kom godt igang med dit renoveringsprojekt.